חזה עוף במילוי תרד וחזה אווז מעושן של לאון אלקלעי
עושים איטליה בבית במתכון מעולה לחזה עוף איטלקי במילוי תרד ועוד הפתעות
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 חתיכות של חזה עוף (משקל 200 גרם כל אחד)
600 גרם תרד
100 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות קטנות
50 גרם אגזי מלך קצוצים גס
קורט אגוז מוסקט
מלח
פלפל שחור גרוס
לציפוי:
ביצה טרופה
מעט קמח
מעט פירורי לחם
1 כפות שמן זית
1 שן שום
6 עלי מרווה
300 גרם פסטה ריזו
אופן הכנה
1 חולטים את התרד עם מעט מים ושוטפים מיד במים קרים. מסננים, סוחטים וקוצצים את התרד
2 מטגנים את חזה האווז, מוסיפים את התרד ואגוזי המלך
3 מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל. מניחים 1/4 מן המלית בצד
4 בעזרת סכין חדה ודקה יוצרים כיס בכל חזה העוף, ממלאים בכמות שווה ממלית התרד
5 מקמחים טובלים בביצה טרופה ועוטפים בפירורי לחם
6 יוצקים שמן זית למחבת בעלת תחתית עבה, מוסיפים את חזה העוף למחבת
7 משחימים משני הצדדים
8 מעבירים לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות למשך 10 דקות
9 בינתיים מכינים את הפסטה ע”פ הוראות היצרן. מצננים היטב
10 מערבבים את הפסטה עם יתרת התרד וחזה האווז, מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים לצד העוף הממולא