בטטה אפויה ממולאת בירקות

מתכון קליל לארוחה קלילה, בריאה וטעימה של בטטה ממולאת ירקות ושעועית שחורה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בטטה
חצי כוס עדשים שחורות מבושלות
רבע כוס תירס
עגבניה
חצי בצל סגול
חופן כוסברה
טחינה גולמית לבזיקה מלמעלה
אופן הכנה
1 אופן בישול השעועית בנפרד: ראשית, חשוב לדאוג שהשעועית השחורה מושרית למשך כ- 8 שעות לפחות במים. לאחר מכן, מניחים את השעועית בסיר ומבשלים אותה עם מים ביחס של 1 ל- 6 (כלומר 6 כוסות מים לכוס שעועית). מבשלים במשך כשעתיים-שלוש. בסיום הבישול מסננים ושוטפים. בשעועית ניתן להשתמש באופן מיידי או להקפיא לשימוש עתידי
2 מחממים במיקרוגל בטטה עד שהיא מתרככת, חותכים ל2 חצאים ומועכים את פנים הבטטה עם מזלג
3 בקערה מערבבים שעועית שחורה, תירס, בצל סגול, עגבניה וכוסברה
4 שופכים את תערובת הירקות על 2 חצאי הבטטה, בוזקים טחינה גולמית ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות