מתכון לאבלמא קוסא – קישואים ממולאים של נוף עתאמנה

מתכון לאבלמא קוסא – קישואים ממולאים ברוטב טחינה בסינייה, מוגשים עם צנוברים ועגבניות. מנה יפהפיה וקלה להכנה שתתפוס את תשומת הלב בכל ארוחה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

25 קישואים קטנים
חצי כוס שמן לטיגון
400 גרם בשר טחון
2 בצלים קצוצים
כפית בהרט
מלח ופלפל שחור
חופן צנוברים קלויים
2 עגבניות
כוס ורבע טחינה
3 כוסות מים
3-4 לימונים
אופן הכנה
1 חורצים את הקישואים לאורך ומטגנים על אש בינונית במחבת עד שהם מזהיבים.
2 באותה המחבת מטגנים את הבצל עד שמתרכך לגמרי מוסיפים את הבשר הטחון ומתבלים בבהרט, מלח ופלפל
3 כשהבשר מוכן מורידים מהאש ומוסיפים את הצנוברים הקלויים.
4 לקערת הבשר מוסיפים 2 עגבניות קצוצות דק ומערבבים.
5 ממלאים את הקישואים בתערובת הבשר ומניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ10 דקות.
6 בזמן הזה שמים את הטחינה המים ומיץ הלימון בסיר, מביאים לרתיחה תוך ערבוב במטרפה.
7 כשהתערובת רותחת שופכים אותה על הקישואים ומחזירים לתנור לכ20 דקות נוספות. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות