עוגת גבינה כשרה לפסח בציפוי רוטב תותים

מתכון לעוגת גבינה רכה, קרמית, קטיפתית, מלאה בציפוי רוטב תותים , ללא גלוטן, מדהימה לליל הסדר כשל"פ

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם ריקוטה
150 גרם סוכר
250 גרם תותים
4 חלמונים
60 גרם קמח תפוחי אדמה
200 מ"ל חלב
1 לימון (קליפה מגוררת)
1 כפית אבקת אפייה
לרוטב תותים:
200 גרם תותים
50 גרם סוכר
2 כפות ריבת תותים
1 גרידת לימון (להוסיף בסוף)
אופן הכנה
1 מועכים בקערה ריקוטה עד שמתקבלת תערובת חלקה
2 מערבבים חלמונים עם סוכר היטב, מוסיפים לאט קמח תפוחי אדמה (ממש כפית כפית כל פעם) ומערבבים עד להטמעה מלאה
3 מוסיפים אבקת אפייה, ומערבבים היטב
4 לאט לאט כל פעם 2 כפות מוסיפים את הריקוטה לתערובת ומערבבים היטב להטמעה
5 מוסיפים לאט חלב ולבסוף גרידת לימון
6 חותכים כ-8 תותים לריבועים קטנים ומכניסים לתוך התערבות ומערבבים
7 מכניסים לתנור על 180 מעלות ל 50 דקות
8 בינתיים מכינים את הרוטב: על מחבת שמים את שארית התותים וסוכר, מערבבים ונותנים לתותים להוציא נוזלים, מוסיפים ריבה ומערבבים. מסירים מהאש
9 לפני ההגשה שופכים את ריבת התותים על העוגה ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות