עוגת לייקח תפוזים בסיר הפלא של מיקי שמו

עוגת ספוג תפוזים אווירירית וטעימה מתוך התכנית “טעם של פעם”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 ביצים גדולות מידה L
200 גרם (1 כוס) סוכר
350 גרם (21/2 כוסות) קמח תופח
10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה
240 מ”ל (1 כוס) שמן קנולה
300 מ”ל (1/4 1 כוסות) מיץ תפוזים פרימור
קליפה מגוררת מ- 1 תפוז
לרויאל אייסניג:
200 גרם אבקת סוכר
50 מ”ל מיץ תפוזים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מקציפים ביצים וסוכר במיקסר 10-8 דקות עד לקבלת תערובת בהירה תפוחה מאוד.
3 מנפים את הקמח לקערה נפרדת. מנמיכים את מהירות המיקסר, ומוסיפים את תערובת הקמח יחד עם שמן, מיץ וקליפת תפוזים לסירוגין ובהדרגה, על מנת לקבל תערובת חלקה ללא גושים.
4 יוצקים לתבנית משומנת.
5 אופים כ-50 דקות אם משתמשים בסיר הפלא וכ-45 דקות אם משתמשים בתבנית אינגלישקייק, עד שקיסם הננעץ במרכזה עוגה יוצא ללא פירורים לחים
רויאל אייסינג:
1 בקערה מערבבים את האבקת סוכר יחד עם המיץ תפוזים עד לקבלת ציפוי חלק ואחיד, כאשר העוגה יוצאת מהתנור מצפים אותה.
2 שומרים מחוץ למקרר עד 5 ימים.
עוגת לייקח תפוזים בסיר הפלא של מיקי שמו
עוגת לייקח תפוזים בסיר הפלא של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      עוגת תפוזים

      למה שמים אבקת אפייה אם משמשים בקמח תופח?

      למה שמים אבקת אפייה אם משמשים בקמח תופח?
      אליאס רות says:

    אולי יעניין אותך גם