עוגת לייקח תפוזים בסיר הפלא של מיקי שמו
עוגת ספוג תפוזים אווירירית וטעימה מתוך התכנית “טעם של פעם”
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 ביצים גדולות מידה L
200 גרם (1 כוס) סוכר
350 גרם (21/2 כוסות) קמח תופח
10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה
240 מ”ל (1 כוס) שמן קנולה
300 מ”ל (1/4 1 כוסות) מיץ תפוזים פרימור
קליפה מגוררת מ- 1 תפוז
לרויאל אייסניג:
200 גרם אבקת סוכר
50 מ”ל מיץ תפוזים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מקציפים ביצים וסוכר במיקסר 10-8 דקות עד לקבלת תערובת בהירה תפוחה מאוד.
3 מנפים את הקמח לקערה נפרדת. מנמיכים את מהירות המיקסר, ומוסיפים את תערובת הקמח יחד עם שמן, מיץ וקליפת תפוזים לסירוגין ובהדרגה, על מנת לקבל תערובת חלקה ללא גושים.
4 יוצקים לתבנית משומנת.
5 אופים כ-50 דקות אם משתמשים בסיר הפלא וכ-45 דקות אם משתמשים בתבנית אינגלישקייק, עד שקיסם הננעץ במרכזה עוגה יוצא ללא פירורים לחים
רויאל אייסינג:
1 בקערה מערבבים את האבקת סוכר יחד עם המיץ תפוזים עד לקבלת ציפוי חלק ואחיד, כאשר העוגה יוצאת מהתנור מצפים אותה.
2 שומרים מחוץ למקרר עד 5 ימים.
עוגת תפוזים
למה שמים אבקת אפייה אם משמשים בקמח תופח?
למה שמים אבקת אפייה אם משמשים בקמח תופח?
אליאס רות says: