לביבות תרד ובטטה, קלות להכנה

מתכון ללביבות תרד ובטטה, פריכות, סופר טעימות, וקלות להכנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם עלי תרד
2 ביצים L
2 בטטות בינוניות
4 גבעולים בצל ירוק
1 בצל
5 כפות קמח
3/4 כפית מלח
0 קורט פלפל שחור
אופן הכנה
1 בפומפייה מגרדים את הבצל והבטטה, וסוחטים מנוזלים
2 חותכים את הבצל והתרד לחתיכות קטנות, מוסיפים ביצים, קמח, מלח ופלפל.
3 נותנים לבלילה לנוח 10 דקות.
4 יוצרים לביבות ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות