לביבות תרד וכרישה, קלות להכנה ונחטפות במהירות
מתכון ללביבות תרד וכרישה, מדהימות, קלות להכנה וטעימות בטירוף
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
5-6 כרישות (החלק הלבן בלבד) שטופות ופרוסות
500 גרם בשר טחון
1 בצל גדול, מגורר דק
4 ביצים L
1 כוס קמח מצה/רגיל
2 כפות אבקת מרק
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הכרישה ומבשלים עד שהיא עד ריכוך
2 מעבירים למסננת, מקררים מעט וסוחטים היטב את כל המים
3 מעבירים את הכרישה המבושלת למעבד מזון, ומעבדים לעיסה
4 במחבת טפלון עם מעט שמן מטגנים את התרד
5 מוסיפים את התרד למעבד המזון יחד עם כל שאר המרכיבים עד להיווצרות תערובת אחידה
6 יוצרים קציצות שטוחות ומטגנים, משני הצדדים עד להזהבה