לביבות תרד וגבינות, שלא תפסיקו לנשנש ב – 10 דקות הכנה
מתכון ללביבות תרד וגבינות, קלות להכנה, טעימות, לא תצליחו להפסיק לנשנש
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
800 גרם תרד קפוא
250 גרם גבינת ריקוטה
2 ביצים L
4 שיני שום
3/4 כוס שיבולת שועל דקה
1/4 כפית פלפל שחור
קורט מלח
אופן הכנה
1 מחממים במחבת את התרד הקפוא, ומסננים מנוזלים
2 מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים.
3 יוצרים לביבות ומטגנים בשמן זית עד להזהבה