לביבות תרד ומנגולד מ-5 מרכיבים בלבד

מתכון קל ומהיר: לביבות מדהימות מ-4 מרכיבים בלבד

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

600 גרם עלי תרד
1 צרור מנגולד, שטוף היטב
2 ביצים L
3 כפות פירורי לחם
1/2 כפית סוכר
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מאדים את עלי התרד – בסיר אידוי במשך כ – 5 דק, עד לריכוך
2 מעבירים למסננת ומניחים לצינון וסוחטים מנוזלים
3 קוצצים את עלי התרד ומעבירים לקערה
4 מפרידים בין עלי המנגולד הירוקים לגבעולים הלבנים. את העלים חותכים לרצועות
5 בסיר בגודל בינוני מעל להבה בינונית שמים את עלי המנגולד יחד עם 1/4 כוס מים. מבשלים מעל להבה בינונית גבוהה תוך ערבוב 3 דקות
6 מוציאים את העלים מהסיר ומניחים לצינון
7 סוחטים את התרד ועלי המנגולד ומעבירים לקערה. מתבלים את העלים במלח ובמעט סוכר
8 מוסיפים 3 כפות פירורי לחם וביצים. מערבבים היטב לתערובת אחידה
9 בסיר רחב מחממים שמן לטיגון
10 בעזרת כף לוקחים מהתערובת ומניחים בשמן
11 משטחים מעט ומטגנים מעל להבה בינונית 2-3 דקות מכל צד עד הזהבה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות