פריטטה ים תיכונית ופיקנטית כיפית וקלה להכנה של בן שי
פריטטה ים תיכונית פיקנטית כיפית וקלה להכנה מתוך התוכנית "מטבח מתובל" עם בן שי
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מרכיבים לפריטטה:
6 ביצים M
2 כפות שמן זית
2\1 כפית מלח דק
מעט פלפל שחור
8 עגבניות שרי
1 חופן זיתי קלמטה
80 גרם גבינת פטה
6 עלי בזיליקום
2 טיפות טבסקו שום
שן שום קצוצה
3 כפות קמח תופח
אופן הכנה
1 שוברים את הביצים לתוך הקערה.
2 מוסיפים לקערה פלפל שחור, מלח, שום, שמן זית, קמח תופח וטבסקו ומערבבים הכול.
3 מרפדים תבנית בנייר אפיה ומוזגים לתוכה את הבלילה המוכנה
4 נוסיף את כל התוספות למעלה: פטה, זיתי קלמטה, עגבניות שרי.
5 מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 15- 20 דקות עד שמקבלים צבע זהוב.
6 מקשטים למעלה עם בזיליקום ובתאבון!