לחמניות כוסמין רכות של ספיר אסייג

מתכון קל להכנה של לחמניות כוסמין רכות עם גרעיני דלעת ושיבולת שועל מעל. מתכון שהוא גם בריא וגם טעים!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

8- 9 לחמניות
500 גרם קמח כוסמין
רבע כוס סוכר
כף וחצי שמרים יבשים
רבע כוס שמן
חצי כף מלח
כוס וחצי מים פושרים
שיבולת שועל לקישוט מעל
אופן הכנה
1 מניחים בקערת המיקסר את כל המצרכים: קמח, סוכר, שמרים יבשים, מלח, שמן זית ומים
2 נלוש על מהירות בינונית למשך 8 דקות עד שנקבל בצק רך וחלק
3 נתפיח כשעה, שעה וחצי
4 לאחר התפחה ניצור כדורים של 80-100 גרם. כל כדור נשטח לריבוע בעזרת מערוך ונגלגל לאט לאט לצורת גליל, וכך ניצור את צורת הלחמניה שלנו. אפשר לעשות כל צורה שרוצים כמובן. נניח להתפחה נוספת של 15-25 דקות
5 נבריש בביצה, נפזר שומשום, גרעיני דלעת ושיבולת שועל מעל ונאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית תנור טורבו, למשך 15-20 דקות
6 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות