מתכון לפירושקי במילוי תפוחי אדמה ובצל מטוגן

הבלוגרית נועה הכינה את הגרסה שלה לפירושקי מבצק פיצה שנשאר לה, והתוצאה – וואו!

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1.75 כוסות קמח
כפית שמרים יבשים
חצי כפית סוכר
חצי כפית מלח
2 כפות שמן זית
2/3 כוס מים פושרים
למילוי:
3 תפו״א גדולים
כפית מלח
50 ג׳ חמאה
חצי בצל מטוגן
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה מים ושמרים.
2 מוסיפים את שאר המצרכים לבצק ומערבבים במיקסר עם וו לישה עד לקבלת בצק אחיד
3 (אפשר לערבב גם ידנית או מעבד מזון ייעודי לבצק, מה שנוח)
4 מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומתפיחים כשעה.
5 בינתיים מכינים את הפירה, מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד לריכוך.
6 מועכים ומערבבים עם כפית מלח וחמאה.
7 מטגנים בצל, מצננים ומוסיפים לפירה
8 לאחר שהבצק תפח מחלקים לכדורים, את כל הכדורים שומרים מכוסים בזמן שעובדים על כל כדור.
9 מרדדים כל כדור בצק, ממלאים בפירה וסוגרים אותו היטב
10 מטגנים בשמן עד להזהבה, כאשר הסגירה כלפי מטה ואז הופכים.

לעמוד האינסטגרם של נועה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות