פסטה ברוטב רוזה קלה להכנה

מתכון קל לפסטה ברוטב רוזה קלאסי וקל להכנה, עם חלב או מעט שמנת

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם עגבניות משומרות
2 בצלים קטנים
3 שיני שום כתושות
1/2 כף רסק עגבניות
2 עלי דפנה (לא חובה)
1 כפית טימין
1 כפית בזיליקום
1 כפית פלפל שחור
1 כפית צ'ילי
1 כפית מלח
1.5 כפיות סוכר
4 כפות שמן זית
1 כף חמאה
5 כפות חלב או שמנת
1 מצקת מהמים הרותחים של הפסטה
אופן הכנה
1 מבשלים פסטה במים רותחים מומלחים לפי הוראות יצרן
2 מסננים מהמים, משאירים מצקת אחת מהמים בצד
3 מחממים את השמן והחמאה במחבת
4 מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 3 דקות
5 לאחר מכן מוסיפים את השום ומטגנים אותו קצרות
6 מוסיפים למחבת את עלה הדפנה ורסק העגבניות ומטגנים לזמן קצר
7 לאחר מכן מוסיפים את העגבניות, המלח, הסוכר והתבלינים ומבשלים כ-6-7 דקות
8 לאחר מכן מוסיפים את מי הפסטה ומבשלים עוד 5 דקות
9 כעת מוסיפים חלב או שמנת
10 מוסיפים לרוטב את הספגטי, מערבבים היטב ומגישים חם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות