סופלה שוקולד כמו במסעדות
מכירים את זה שאתם יושבים במסעדה ובסוף הארוחה בא לכם קינוח מתוק ומושלם? ואז אתם ישר בוחרים בסופלה שוקולד? אז בדיוק כזה!
רק כמה דקות של עבודה בנינגה גריל ויש לכם סופלה במילוי שוקולד לבן, ממכר והכי טעים שיש בדיוק כמו במסעדות!
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
30 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
2 כפות קמח תופח
3 ביצים
רבע כוס סוכר
100 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה
1 ממיסים את השוקולד עם החמאה
2 בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והסוכר
3 לשפוך את השוקולד המומס לביצים ולהוסיף את הקמח בערבוב עדין
4 לשפוך לתבניות ולשים קוביות שוקולד לבין באמצע
5 מכניסים לנינג'ה גריל לתוכנית אפיה ל 180 מעלות למשך 7 דקות.
6 מגישים חם. בתאבון!