עוגת תפוזים לחה ורכה קלה להכנה

מתכון לעוגת תפוזים לחה, נימוחה ורכה. קינוח חורפי, כיפי, טעים ומנחם. עוגה במינימום מאמץ ומקסימום טעם!

מערכת
17.01.2024
1 דירוגים
1 תגובות
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 ביצים
1 כוס שמן צמחי
חצי כוס מיץ תפוזים
גרידה מ 2 תפוזים
קורט מלח
1 שקית סוכר וניל (כף גדושה)
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 בקערת מיקסר גדולה מערבבים סוכר וגרידת תפוז. משפשפים את הגרידה לתוך הסוכר בעזרת האצבעות.
3 מוסיפים ביצים, סוכר וניל ומקציפים במיקסר 4-5 דקות.
4 מוסיפים מיץ תפוזים, שמן ומערבבים
5 מנפים קמח לתוך התערובת ומערבבים עד שלא נשארים גושים.
6 יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה.
7 אופים 50-55 דקות או עד שקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים.
8 הניחו לעוגה להתקרר 15-20 דקות לפני החיתוך. תהנו!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      עוגה מעולה!!

       180 מעלות רגיל או טורבו? בטורבו יצא לי 30 דק

       180 מעלות רגיל או טורבו? בטורבו יצא לי 30 דק
      טניה says:
      • 180 מעלות רגיל

        180 מעלות רגיל
        rotem says: