עוגת תפוזים לחה ורכה קלה להכנה
מתכון לעוגת תפוזים לחה, נימוחה ורכה. קינוח חורפי, כיפי, טעים ומנחם. עוגה במינימום מאמץ ומקסימום טעם!
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 ביצים
1 כוס שמן צמחי
חצי כוס מיץ תפוזים
גרידה מ 2 תפוזים
קורט מלח
1 שקית סוכר וניל (כף גדושה)
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 בקערת מיקסר גדולה מערבבים סוכר וגרידת תפוז. משפשפים את הגרידה לתוך הסוכר בעזרת האצבעות.
3 מוסיפים ביצים, סוכר וניל ומקציפים במיקסר 4-5 דקות.
4 מוסיפים מיץ תפוזים, שמן ומערבבים
5 מנפים קמח לתוך התערובת ומערבבים עד שלא נשארים גושים.
6 יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה.
7 אופים 50-55 דקות או עד שקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים.
8 הניחו לעוגה להתקרר 15-20 דקות לפני החיתוך. תהנו!
עוגה מעולה!!
180 מעלות רגיל או טורבו? בטורבו יצא לי 30 דק
180 מעלות רגיל או טורבו? בטורבו יצא לי 30 דק
טניה says:
180 מעלות רגיל
180 מעלות רגיל
rotem says: