עוגת תפוזים לחה ורכה קלה להכנה
מתכון לעוגת תפוזים לחה, נימוחה ורכה. קינוח חורפי, כיפי, טעים ומנחם. עוגה במינימום מאמץ ומקסימום טעם!
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2024/01/17164900/AdobeStock_396458273-scaled.jpg)
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 ביצים
1 כוס שמן צמחי
חצי כוס מיץ תפוזים
גרידה מ 2 תפוזים
קורט מלח
1 שקית סוכר וניל (כף גדושה)
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 בקערת מיקסר גדולה מערבבים סוכר וגרידת תפוז. משפשפים את הגרידה לתוך הסוכר בעזרת האצבעות.
3 מוסיפים ביצים, סוכר וניל ומקציפים במיקסר 4-5 דקות.
4 מוסיפים מיץ תפוזים, שמן ומערבבים
5 מנפים קמח לתוך התערובת ומערבבים עד שלא נשארים גושים.
6 יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה.
7 אופים 50-55 דקות או עד שקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים.
8 הניחו לעוגה להתקרר 15-20 דקות לפני החיתוך. תהנו!
עוגה מעולה!!
180 מעלות רגיל או טורבו? בטורבו יצא לי 30 דק
180 מעלות רגיל או טורבו? בטורבו יצא לי 30 דק
טניה says:
180 מעלות רגיל
180 מעלות רגיל
rotem says: