עוגת תפוחים רכה קלה להכנה

מתכון לעוגת תפוחים רכה ועסיסית שלא תרצו להפסיק לאכול! עוגת תפוחים קלה להכנה, מתקתקה שתמיד כיף להכין ולאכול.

עוגת תפוחים
עוגת תפוחים
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
55-60 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתבנית אינגליש קייק
5 – 7 תפוחים אדומים גדולים קלופים
חצי כוס קמח
חצי כוס סוכר מגורען
3 כפות חמאה מומסת
150 מ"ל חלב חם
1 חבילת וניל
1 חבילה של אבקת אפייה
3 ביצים
אבקת סוכר לציפוי
אופן הכנה
1 מוציאים את ליבת התפוחים וחותכים אותם לפרוסות דקות
2 מחממים תנור ל 170 מעלות טורבו. מרפדים בנייר אפייה בבסיס.
3 בקערה או קערת מיקסר מערבבים את כל המרכיבים. מערבבים היטב עד שכל הגושים נעלמים. מוסיפים את התפוחים ומערבבים בעדינות היטב כך שהבצק יעטוף את כל התפוחים.
4 מעבירים לתבנית ואופים 45-50 דקות.
5 מוציאים מהתנור. מצננים לפחות חצי שעה. מחלצים את העוגה מהתבנית ומגישים.
6 מפזרים מעל אבקת סוכר ובתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    8 תגובות

    • 8

      מה זה סוכר מגורען?

       

       
      Rina Buzaglo says:
      • סוכר גס
        ניתן למצוא אותו ברשתות השיווק

        סוכר גס ניתן למצוא אותו ברשתות השיווק
        rotem says:
    • 7

      איך יצאה העוגה

       עשיתי את העוגה עם תפוחי עץ ירוקים יצאה עוגה פצצה. אהבנו מאוד

       עשיתי את העוגה עם תפוחי עץ ירוקים יצאה עוגה פצצה. אהבנו מאוד
      אורית says:
    • 6

      עוגת תפוחים

      תפוח עץ ירוק גם הולך?

      תפוח עץ ירוק גם הולך?
      אורית says:
      • יצאה עוגה מעולה עם תפוחי עץ סמית

         

         
        אורית says:
      • בהחלט אפשר לנסות 🙂

        בהחלט אפשר לנסות :)
        rotem says:
    הצג תגובות נוספות