סוצ'ניקי – עוגיות בצק וגבינה מתוקות

מאפים קטנים ממוצא רוסי, מבצק פשוט להכנה וגבינת קוטג' שאי אפשר להפסיק לאכול

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
200 גרם גבינה
2 ביצים
1/4 כוס סוכר
3 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
קורט סודה לשתייה
קורט מלח
1/2 כפית מלח
ביצה להברשה
מעט סוכר לקישוט
למילוי גבינות:
500 גרם קוטג' 9% (אפשר להשתמש גם בריקוטה)
250 גרם גבינת שמנת
1 ביצה
1/2 כוס סוכר
אופן הכנה
1 למילוי: מערבבים בקערה את גבינת השמנת, הקוטג', ביצה וסוכר
2 מניחים את המילוי בצד
3 לבצק: מערבבים בקערה חמאה, ביצים וסוכר ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה
4 מוסיפים 2 כוסות קמח, אבקת אפייה ומלח, מערבבים עד לאיחוד
5 מוסיפים קמח עד שהתערובת מתאחדת לבצק
6 מרדדים את הבצק לעובי של ס"מ וחותכים עיגולים בעזרת כוס או רינג
7 מניחים כף מלית גבינה על מחצית עיגול ומקפלים
8 טורפים ביצה ומברישים את הבצק, מפזרים מעט סוכר מלמעלה
9 מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל15 דקות עד שהבצק מזהיב מלמעלה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות