תפוחי אדמה מעוכים וקריספיים

הם קריספיים מבחוץ, רכים מבפנים, מתובלים בשמן זית ותבלינים. מתכון לתפוחי אדמה הכי טעימים שיש

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

שקית תפוחי אדמה קטנים
שליש כוס שמן זית
1 כפית תימין יבש
1/2 כפית רוזמרין
1 כפית מלח
פלפל שחור
4 שיני שום מעוכים
אופן הכנה
1 מערבבים את שמן הזית עם השום והתבלינים ומניחים בצד
2 מכניסים את תפוחי האדמה לסיר וממלאים מים עד לכיסוי, מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה
3 מבשלים 20-30 דקות – עד שנועצים סכין בתפוח אדמה ומוודאים שתפוח האדמה התרכך
4 מחממים תנור ל 250 מעלות במצב גריל
5 מסננים את תפוח האדמה מהמים ומכניסים לקערת השמן והתבלינים, מערבבים היטב כך שתפוחי האדמה יצופו בשמן היטב
6 מניחים את תפוחי האדמה במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
7 מועכים בעזרת תחתית של כוס את תפוחי האדמה (לא עד הסוף) מספיק שהקליפה תתפקע
8 מורחים את השמן שנשאר בקערה על תפוחי האדמה ובוזקים מלח ופלפל מעל תפוחי האדמה
9 מכניסים לתנור לצליה ל15-20 דקות, הופכים את תפוחי האדמה ומחזירים לתנור לעוד 15-20 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    בתי בד ישנים ומודרניים

    פותנה ג'אבר | 06.05.2024

    פסטה מק אנד צ'יז

    עומר מילר | 06.05.2024