סמאש קבב הלהיט החדש בלחמניה בתוספת פוטטוס קריספיים במיוחד של הבלוגרים שחר ואורן

מתכון למנה מהירה וכייפית שמתאימה לכל שעה ביום מתוך התוכנית "בישול זוגי" עם שחר ואורן

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דקות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חבילת שפכטל קבב- אסלי עמוס
לחמניות קנויות
פרוסות חציל מטוגן
ברביקיו טבסקו
טבסקו אדום קלאסי
ירקות חתוכים- חסה, עגבניה ומלפפון
מלח ופלפל לתיבול
להכנת הפוטטו
6 תפוחי אדמה גדולים וקלופים וחצויים לרצועות
3 כפות שמן זית
2 כפות גדושות קורנפלור
סוכר
תבלין קייג'ין
טבסקו אדום קלאסי
כפית שום גבישי
מלח ופלפל לתיבול
אופן הכנה
הכנה והרכבת מנה
1 מכינים את הקבב שפכטל על מחבת חמה משני הצדדים
2 מכינים את הפוטטוס, מערבבים בקערה את כל המצרכים ובסוף מוסיפים כפית טבסקו אדום קלאסי לטובת רוטב ספייסי עם חריפות עדינה שתהפוך את הפוטטו לטעים יותר, לאחר מכן מכניסים את התפוח אדמה לתנור בחום של 220 מעלות ל40 דקות
3 פורסים את הלחמניה, מורחים בנדיבות ברוטב הברביקיו והטבסקו
4 מוסיפים את הקבב המוכן
5 מוסיפים את החציל המטוגן ואת הירקות
6 מוסיפים את הפוטטוס
7 לבריאות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות