טארט דקיק ומהיר של אגסים

מתכון לטארט דקיק ומהיר מבצק פילאס מוכן של איש האגסים יובל בר נר

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים ל 4 מנות:
1/2 חבילה בצק פילאס מופשרת
3 אגסים אמריקאים
50 גרם חמאה מומסת
100 גרם סוכר
שמנת חמוצה להגשה

מידות והמרות משקל באפייה>

אופן הכנה
1 מגלענים את האגסים ופורסים דק במנדולינה.
2 מכינים תבנית אפייה שטוחה מרופדת בנייר אפיה. מורחים אותה בחמאה מומסת ומפזרים שכבה דקה של סוכר.
3 חותכים את הבצק לשני ריבועים בגודל 15*15 ס"מ בערך ומניחים על התבנית עם החמאה והסוכר.
4 מחוררים את הבצק בעזרת מזלג. מסדרים על הבצק את פרוסות האגסים מעט בחפיפה.
5 מסמנים בסכין בעדינות (לא חותכים) משאירים שוליים של כחצי ס"מ לערך. מורחים את האגסים בחמאה ומפזרים מעט סוכר.
6 אופים ב-190 מעלות למשך 20 דקות לערך. מצננים מעט ומגישים עם שמנת חמוצה ליד.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות