סינטה ברוטב צ'ימיצ'ורי של עדן הראל

עדן ועודד מקבלים את השבת עם מתכונים לארוחת שישי ביתית,טעימה וקלה להכנה שיהפכו את שולחן שישי לחגיגה אמיתית. הפעם הם מכינים סינטה בתנור ברוטב צ'ימיצ'ורי

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי (או 5 שעות כולל השרייה)
כשרות
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבשר:
סינטה
2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
פלפל שחור
מלח גס
פפריקה מעושנת
שום טרי כתוש
שמן זית
לצ'ימיצ'ורי:
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
3 שיני שום
1 פלפל אדום
שמן זית
2 כפות פלפל צ'ילי יבש
זעתר
חצי כוס חומץ יין אדום
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 מחממים תנור מראש ל 180 מעלות.
2 נתחיל עם תבליני הבשר: מערבבים את תבליני הבשר: 2 כפות מכל אחד חרדל דיז'ון גרגירים,פלפל שחור, מלח גס, פפריקה מעושנת, שום טרי כתוש ושמן זית.
3 נקח את נתח הסינטה נעסה את התבלינים פנימה (ניתן להשרות את הבשר במרינדה כ-5 שעות לפני הצלייה)
4 במחבת פסים נצרוב את הנתח מכל הצדדים ונכניס לתנור למשך 45 דקות לדרגת מדיום, דרגת צלייה המומלצת עבור סינטה.
5 מוציאים הנתח מהתנור ונותנים לו לנוח למשך 10 דק' לפחות (לפני הפריסה) בשביל שמיצי הבשר יישארו בנתח, לא ינזלו החוצה, וישמרו עליו עסיסי. מגישים עם צ'ימיצ'ורי ליד. הולך מצויין גם עם זחוק עדין או חריף מאוד למטיבי לסת.
6
לצ'ימיצ'ורי טרי:
1 מערבבים חופן פטרוזיליה, חופן כוסברה, 3 שיני שום, פלפל אדום אחד, נזלוף שמן זית, 2 כפות של פלפל צ'ילי יבש קצת זעתר ונוסיף חצי כוס חומץ יין אדום מלח ופלפל.
בשר בצ'ימיצ'ורי
צילום נמרוד סונדרס

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות