סינייה עוף טחינה וצנוברים של עדן הראל

עדן ועודד מקבלים את השבת עם מתכונים לארוחת שישי ביתית,טעימה וקלה להכנה להכנה שיהפכו את שולחן שישי לחגיגה אמיתית. הפעם הם מכינים סינייה עוף עם טחינה וצנוברים

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לסינייה:
פרגיות טחון
2 בצלים
חופן פטרוזיליה
2 כפיות כמון
2 כפיות כורכום
כפית קינמון
לטחינה:
כוס טחינה גולמית
כוס מים
1 לימון
חופן פטרוזיליה
להגשה:
כוס צנוברים
שמן זית
חופן פטרוזיליה
סרה – סלטים מוכנים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות.
2 בקערה מערבבים את הפרגיות, 2 בצלים, חופן פטרוזיליה 2 כפיות כמון, 2 כפיות כורכום, כפית קינמון, מעבירים למחבת | תבנית עגולה – יוצקים עיגול במרכז ומכניסים ל 10 דקות לתנור.
3 בינתיים מכינים את הטחינה כוס טחינה גולמית, כוס מים ולימון סחוט. וקולים כוס צנוברים במחבת עם מעט שמן זית.
4 לאחר 10 דקות נוציא מהתנור, נשפוך מעל כוס טחינה ונחזיר לתנור עד הזהבה.
5 בהגשה נקשט עם צנוברים קלויים ועלי פטרוזיליה.
6 ונוסיף מגוון סלטי סרה ליד
7 ניתן גם לאפות ללא הטחינה, ולהגיש אותה טריה מעל ביציאה הסופית.
סינייה עוף וצנורים
צילום שניר גואטה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות