צ׳יפס תפו"א של שמחה גואטה

שמחה גואטה מכניסה אתכם למטבח המשפחתי והאישי שלה. הפעם שמחה מכינה צ׳יפס תפחייי של השמחות

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 תפוחי אדמה גדולים מאוד (שטופים היטב ואפשר גם אדום וגם בהיר)
4 בטטות גדולות מאוד שטופות היטב (חשוב שהתפחיי היו גדולים שהקליפות יהיו ארוכות בשרניות ויפות)
1/2 כף פפריקה מתוקה
אבקת שום
תבלינים: מעט פלפל גרוס כורכום ומלח
1/2 כפית של אורגנו יבש/טימין יבש
3 כפות שמן זית
לרוטב:
2 כפות צ׳ילי
3 כפות מיונז
מיץ מלימון
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 200 מעלות
2 מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות ומייבשים היטב את הקליפות
3 מעבירים לקערה ומוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב
4 מעבירים לתבנית ומשטיחים את הקליפות בצורה אחידה על כל התבנית
5 אופים בתנור בחום 200 מעלות בערך 20-30 דק׳ עד שמוכן זהוב קריספי ויפה
6 מומלץ לערבב פעם פעמיים במהלך האפייה
7 מערבבים את מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים טעמים אם צריך
צ'יפס תבלינים שמחה גואטה
צ'יפס תפחייי של השמחות! צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות