פבלובות אישיות של שמרית הילל

פבלובות אישיות עם קרם מסקרפונה, פירות יער וממרח קוקוס של שמרית הילל, כמה יפה ומפואר- ככה טעים.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למרנג:
4 חלבונים בטמפרטורת החדר
1 כוס סוכר
1 כף חומץ
1 כך קורנפלור
לקרם:
1 שמנת מתוקה 38%
100 גרם גבינת מסקרפונה
0.5 כוס ממרח שומשום וקוקוס
להגשה:
1 פירות יער
1 פרחים אכילים
1 שבבי קוקוס
פבלובות אישיות
צילום: יח"צ פבלובות אישיות

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מקציפים את החלבונים, הסוכר החומץ והקונפלור עד לקבלת קצף יציב, בערך כ-8 דקות. מתחילים להקציף במהירות נמוכה ולאט לאט מגבירים את המהירות
2 מעבירים את התערובת לשקית זילוף, ועל תבנית מרופדת נייר אפייה מזלפים את תחתיות המרנג
3 מכניסים את הפבלובות לתנור שחומם מראש על 95 מעלות למשך כשעתיים-שעתיים וחצי, עד שניתן לנתק אותן בקלות מנייר האפייה
4 בינתיים מכינים את הקרם, מקציפים את השמנת המתוקה וגבינת המסקרפונה עד לקבלת קצף יציב, מתחילים להקציף במהירות נמוכה ולאט לאט מגבירים את המהירות
5 מוסיפים את ממרח השומשום קוקוס, ומערבבים שוב למשך כדקה
6 מעבירים את הקרם לשק זילוף וממלאים את הפבלובות
7 מקשטים בפירות יער, פרחים אכילים ושבבי קוקוס

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות