שוקרוט נקניקיות אסאדו- תבשיל טעים ומנחם בסיר אחד. מתכון משגע של הבלוגרים שחר ואורן
מתכון למנת אליפות בדיוק כמו באוקטוברפסט מתוך התוכנית "בישול זוגי" עם שחר ואורן
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/10/15170256/%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%98.jpg)
זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חבילת נקניקיות אסאדו של אסלי עמוס
שמן זית
2 בצל בינוני קצוץ דק
3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
3 גזרים קלופים
200 גרם כרוב כבוש שטוף במים להוצאת החמיצות
רוטב טבסקו קלאסי
1 כפית פפריקה מתוקה
2 כפיות מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כף חרדל
מים רותחים
אופן הכנה
1 מוסיפים שמן לסיר ומתחילים בטיגון הבצל עד לשקיפות ולאחר מכן חותכים כל נקניקיה לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר. כשמוכן מוציאים ומניחים בצד
2 חותכים במעבד מזון לקוביות את את התפוח אדמה והגזר
3 בסיר הריק מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והגזר מתבלים ברסק עגבניות, פפריקה, חרדל, טבסקו קלאסי , מלח ופלפל
4 מוסיפים מים רותחים שיגיעו עד קצת לפני קו תפוחי האדמה
5 סוגרים את המכסה ומבשלים עד לריכוך הירקות. כשהירקות מתרככים, מוסיפים את הנקניקיות והכרוב הכבוש, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות
6 פותחים את המכסה ומבשלים עד לאידוי המים
7 מגישים ונהנים