שוקרוט נקניקיות אסאדו- תבשיל טעים ומנחם בסיר אחד. מתכון משגע של הבלוגרים שחר ואורן

מתכון למנת אליפות בדיוק כמו באוקטוברפסט מתוך התוכנית "בישול זוגי" עם שחר ואורן

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חבילת נקניקיות אסאדו של אסלי עמוס
שמן זית
2 בצל בינוני קצוץ דק
3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
3 גזרים קלופים
200 גרם כרוב כבוש שטוף במים להוצאת החמיצות
רוטב טבסקו קלאסי
1 כפית פפריקה מתוקה
2 כפיות מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כף חרדל
מים רותחים
אופן הכנה
1 מוסיפים שמן לסיר ומתחילים בטיגון הבצל עד לשקיפות ולאחר מכן חותכים כל נקניקיה לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר. כשמוכן מוציאים ומניחים בצד
2 חותכים במעבד מזון לקוביות את את התפוח אדמה והגזר
3 בסיר הריק מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והגזר מתבלים ברסק עגבניות, פפריקה, חרדל, טבסקו קלאסי , מלח ופלפל
4 מוסיפים מים רותחים שיגיעו עד קצת לפני קו תפוחי האדמה
5 סוגרים את המכסה ומבשלים עד לריכוך הירקות. כשהירקות מתרככים, מוסיפים את הנקניקיות והכרוב הכבוש, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות
6 פותחים את המכסה ומבשלים עד לאידוי המים
7 מגישים ונהנים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות