שולבטה – תבשיל דרוזי עם בורגול

מתכון לשולבטה, תבשיל בורגול וירקות, קל להכנה ומתאים כתוספת לכל מנה

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס בורגול גס (מלא או רגיל)
3 כפות שמן
1 בצל גדול קצוץ דק
2 קישואים חתוכים לקוביות
2 עגבניות
2 כפות רסק עגבניות
2 כוסות מים רותחים
1/4 כפית כמון
1/4 כפית קינמון
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית בהרט
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 בסיר רחב מטגנים בשמן את הבצל עד שהוא מתחיל להתרכך
2 בסיר נפרד מרתיחים מים ומבשלים את העגבניות 4 דקות עד שהן מתרככות, מוציאים, מצננים וקוצצים
3 מוסיפים את העגבניות לסיר עם הקישואים והבצל, מוסיפים רסק ומערבבים
4 מוסיפים מים רותחים, בורגול ותבלינים ומערבבים
5 סוגרים את הסיר ומבשלים עד שהבורגול רך וספג כמעט את כל הנוזלים
6 אם הבורגול קשה מידי, מוסיפים עוד מים רותחים ומשאירים את הסיר סגור לעוד 10 דקות
7 טועמים ומתקנים תיבול אם צריך ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות