סהרוני שקדים שנמסות בפה ושקל מאוד להכין וקשה מאוד להפסיק לנשנש
עוגיות טעימות, ממכרות והכי חשוב מרשימות שנראות כמו מקונדיטוריה
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/10/30140714/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%90%D7%99%D7%94.png)
זמן הכנה
דרגת קושי
זמן הכנה כולל
כשרות
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר (3/4 כוס)
חצי כפית מחית וניל/תמצית וניל
2 כפות חלב
200 גרם שקדים טחונים (2 כוסות)
250 גרם קמח (כוס + 3/4)
כפית אבקת אפיה
אופן הכנה
1 לערבב באמצעות וו גיטרה (או בידיים) את החמאה, אבקת סוכר, וניל וחלב עד לתערובת קרמית וחלקה
2 להוסיף את הקמח, השקדים ואבקת אפיה ולערבב עוד קצת עד שמתקבלים גושי בצק גדולים. לא לערבב יותר מדי
3 לאחד את הבצק על משטח עבודה
4 לשקול לעיגולים של 40 גרם, לגלגל לרצועה ארוכה ולחתוך אותה ל 4 חלקים כמה שיותר שווים, מכל חתיכה נכין עוגיה של כ 10 גר
5 לעצב את העוגיות לצורת סהר (או כל צורה אחרת)
6 לאפות בתנור שחומם מראש על 170 מעלות כ-15 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בקצוות