סהרוני שקדים שנמסות בפה ושקל מאוד להכין וקשה מאוד להפסיק לנשנש

עוגיות טעימות, ממכרות והכי חשוב מרשימות שנראות כמו מקונדיטוריה

זמן הכנה
דרגת קושי
זמן הכנה כולל
כשרות
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר (3/4 כוס)
חצי כפית מחית וניל/תמצית וניל
2 כפות חלב
200 גרם שקדים טחונים (2 כוסות)
250 גרם קמח (כוס + 3/4)
כפית אבקת אפיה
אופן הכנה
1 לערבב באמצעות וו גיטרה (או בידיים) את החמאה, אבקת סוכר, וניל וחלב עד לתערובת קרמית וחלקה
2 להוסיף את הקמח, השקדים ואבקת אפיה ולערבב עוד קצת עד שמתקבלים גושי בצק גדולים. לא לערבב יותר מדי
3 לאחד את הבצק על משטח עבודה
4 לשקול לעיגולים של 40 גרם, לגלגל לרצועה ארוכה ולחתוך אותה ל 4 חלקים כמה שיותר שווים, מכל חתיכה נכין עוגיה של כ 10 גר
5 לעצב את העוגיות לצורת סהר (או כל צורה אחרת)
6 לאפות בתנור שחומם מראש על 170 מעלות כ-15 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בקצוות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות