קונכיות במילוי מסקרפונה ורוטב פירות יער של ג'קי אזולאי
פרגיות עם אורז מטוגן, שקדים ופירות יבשים מתוך התכנית "מתוק או מלוח" עם ההשילוב המושלם לקינוח מושלם מתוך “אצל ג’קי 2” – מבשלים באהבה.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
10 קונכיות בצק עלים
1/2 מיכל שמנת מתקוה
3 כפות אבקת סוכר
מעט תמצית וניל
1/2 כפית קליפת לימון מגורדת
250 גר גבינת מסקרפונה
8 כפות אוכמניות טריות
לרוטב פירות יער :
8כפות אוכמניות טריות + 4 תותים טריים
אופן הכנה
בצק
1 מוציאים את הקונכיות מהאריזה, ואופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שמזהיבות וצננו.
.הכנת קרם המסקרפונה:
1 בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת מתוקה, אבקת סוכר ותמצית וניל. עד קבלת קצף יציב.
2 .מוסיפים לקערה את הגבינה וגרידת הלימון עד להתייצבות הקרם.
הכנת הרוטב
1 מערבבים היטב את האוכמניות והתותים עם אבקת הסוכר. *במידה ועושים שימוש בפירות קפואים יש לבשלם יחד עם אבקת הסוכר עד לצימצום הנוזלים
הגשה:
1 וצקים לתוך קונכיית בצק העלם מקרם המסקרפונה ומעליהיוצקים כף או שתיים מרוטב פירות היער. *לקישוט אפשר לפזר שערות חלבה.