סביצ׳ה דניס מגולגל עם רוטב חצילים של שף שרה בלאק

מתכון מושלם למנת פתיחה של השף שרה בלאק לסביצ׳ה דניס מגולגל מוגש עם רוטב חצילים לבן ושחור של שף שרה בלאק 

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 פילה דניס טרי
3 צנוניות
2 חצילים טריים
לימון טרי
שום
מלח גס
פלפל שחור גרוס
מיונז
אופן הכנה
1 קולים את החצילים על האש, מכסים אותם בנייר כסף ומסיימים בקלייה בתנור עם הקליפה.
2 כשהחצילים מוכנים מקלפים אותם, מקלפים ושומרים את הקליפה.
3 לשים במעבד מזון את הקליפה של החציל, מוסיפים 1 שן שום, מלח, פלפל ולימון טרי וטוחנים.
4 לשים את בשר החציל בנפרד במעבד המזון, מוסיפים 3 שיני שום, מלח פלפל ולימון טרי, מוסיפים מיונז ומשפרים את טעם לפי הבנתכם.
5 את פילה הדג פורסים לפרוסות דקות ללא העור ומגלגלים על צלחת ההגשה.
6 מתבלים את הדג עם מיץ לימון, שמן זית, שום כתוש, מלח גס ופלפל שחור גרוס.
7 מורחים את קרם החצילים ליד הדג ומגישים.

צילום סטילס: הדסה עמאר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות