אוזני המן שומשום וחלבה של יהודה עמר

מתכון מדהים של יהודה עמר שהן שילוב של עוגיות מרוקאיות עם שומשום ומילוי חלבה – השילוב המושלם – מידות מדויקות במתכון כמו שאנחנו אוהבים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
המידות לפי כוס חד פעמית למשקה חם
3 כוסות חד פעמיות של שומשום
כוס וחצי חד פעמית קמח לבן
2 כפות סוכר
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
חצי כוס חד פעמית שמן
חצי כוס חד פעמית מים פושרים
למילוי: ממרח חלבה
לסירופ: 1 כוס חד פעמית סוכר
2 כוסות חד פעמיות מים
מיץ מחצי לימון
אופן הכנה
1 שמים בקרעת מיקסר את כל רכיבי הבצק, מערבבים 5 דקות. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכסניים למקרר לנוח לשעה
2 מחממים תנור ל-170 מעלות
3 מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים בין 2 דפי אפייה לבצק בעובי 5 מ"מ
4 קורצים עיגולים, מניחים מעט ממרח חלבה באמצע כל עיגול וסוגרים למשולשים. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה
5 אופים כ-25 דקות, עד שהבצק משחים
6 סירופ: מבשלים את הסוכר והמים עד לקבלת סירופ נוזלי ואחיד ומוסיפים את מיץ הלימון. מוזגים על אוזני ההמן מיד כשהן יוצאות מהתנור, מצננים מעט ומגישים
תמונה מתןך האינסטגרם של יהודה עמר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות