עוגת סולת הפוכה עם שקדים מקורמלים

מתכון לעוגת סולת הפוכה עם שקדים מקורמלים, רכה, עסיסית והכי חשוב מכינים אותה ב-10 דקות.

1 דירוגים
3 תגובות
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתחתית:
2/3 כוס סוכר דמררה
3 כפות מים
2 כפות דבש
100 גרם חמאה
כפית קינמון
160 גרם שקדים מולבנים
לעוגת סולת:
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס קמח תופח
כוס סולת
כוס קוקוס
כוס מיץ תפוזים
גרידת לימון
אופן הכנה
לתבנית 26 מרופדת בנייר אפייה ומשומנת
1 מערבבים בקלחת סוכר דמררה ומים עד לביעבוע.
2 מוסיפים דבש ומערבבים. מוסיפים קינמון וחמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה והתקבלה תערובת אחידה
3 מורידים מהאש, שופכים לתבנית ומוסיפים את השקדים. מניחים בצד.
מכינים את הבלילה:
1 מחממים תנור ל 175 מעלות
2 מוסיפים לקערת המיקסר ביצים וסוכר, ומערבבים 2-3 דקות
3 מוסיפים שמן, קמח, סולת, קוקוס מיץ תפוזים וגירדת לימון, מערבבים עד לאיחוד
4 יוצקים את הבלילה על השקדים המקורמלים שבתבנית, מכניסים לתנור לכ 35 דקות או עד שקיסם שמכניסים יוצא עם פירורים לחים
5 הופכים את העוגה כשהיא מוכנה, מצננים ומגישים
אי אפשר להפסיק ליישר. צילום: ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    3 תגובות

    • 3

      עוגת סולת הפוכה

       עוגת סולת הכי טעימה שאכלתי שאפו ענק
      תודה רבה על המתכון

       עוגת סולת הכי טעימה שאכלתי שאפו ענק תודה רבה על המתכון
      זהבה says:
    • 2

      מה זה כשהעוגה "מוכנה".הופכים כשהעוגה חמה????

       

       
      ננה בננה says:
    • 1

      מה זה כשהעוגה "מוכנה".הופכים כשהעוגה חמה????

       

       
      ננה בננה says:
      • כמו שכתוב בסעיף הקודם, העוגה מוכנה כשקיסם שמכניסים יוצא עם פירורים לחים או לאחר 35 דקות של אפיה בתנור

        כמו שכתוב בסעיף הקודם, העוגה מוכנה כשקיסם שמכניסים יוצא עם פירורים לחים או לאחר 35 דקות של אפיה בתנור
        rotem says: