שניצל בנינג׳ה גריל

בלי הרבה שמן ובלי ללכלך את המטבח: שניצל בנינג'ה גריל, פריך, זהוב, טעים ועסיסי מבפנים – ככה אנחנו אוהבים את השניצל שלנו

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
22 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

שניצל
500 גרם חזה עוף שלם פרוס לשניצל
2 ביצים M
3 כוסות פירורי לחם
1/2 כפית מלח דק
1/4 כפית פלפל שחור טחון
2 כוסות קמח לבן
תרסיס שמן קנולה
הגשה
קטשופ
מיונז
חרדל דיז’ון
אופן הכנה
הכנה
1 מחממים את הנינג’ה גריל בתוכנית AIRFRY, לחום של 200 מעלות למשך 12 דקות. מכניסים את סיר הבישול ולתוכו את סלסלת טיגון האוויר ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
2 מכינים 3 כלים לציפוי: בצלחת עמוקה ראשונה שמים את הקמח, בצלחת שנייה עמוקה טורפים את הביצים ובצלחת שלשית מערבבים פירורי לחם עם מלח ופלפל שחור .
3 מקמחים את השניצלים, מנערים את עודפי הקמח וטובלים בתערובת הביצים. מעבירים לצלחת עם פירורי הלחם ומצפים היטב מכל הצדדים.
4 כשהחימום המוקדם מסתיים והמכשיר מצפצף, מניחים את השניצלים בתוך סלסלת ה-AIRFRY, מרססים היטב בתרסיס שמן וסוגרים את המכסה.
5 תום 12 דקות השניצלים פריכים ומוכנים.
6 מוציאים את השניצלים לצלחות ומגישים מיד עם קטשופ, מיונז וחרדל.
@ninja.il

מי אמר ששניצל קריספי חייב להיות מטוגן בשמן עמוק? בעזרת נינג'ה גריל תוכלו להכין שניצל מושלם שייתן אפקט דומה! שריג היבואן הרשמי #נינג׳ה #נינג׳הגריל #Ninja

♬ original sound – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות