צלעות טלה מטוגנות של מסימיליאנו

מתכון לצלעות טלה מטוגנות מכוסות בפירורי לחם, סופר-שניצל טעים ופריך מוגש לצד תפוחי אדמה עם לימון, אורגנו ורוזמרין

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
50 דקות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

‎ 8 יח' צלעות טלה עם עצם לגזיאל
500 גרם פירורי לחם
2 ביצים
200 גרם קמח
מלח ופלפל
שמן לטיגון
8 תפוחי אדמה קטנים מבושלים מראש
50 גרם שמן
מיץ מלימון אחד
קורט אורגנו
קמצוץ טיים
קורט רוזמרין
אופן הכנה
1 על קרש חיתוך עטוף בניילון נצמד סנו מניחים מעל ניילון נצמד ודופקים אותן עד שהן נהיות דקות
2 מצפים אותן בקמח לאחר מכן טובלים אותן בביצים ואז בפירורי הלחם
3 מחממים את שמן הטיגון במחבת גדולה ומטגנים את הצלעות לפני ההגשה מניחים על רשת טיגון
4 עוברים לתפוחי האדמה: מניחים אותם על מגש תנור עם נייר אפייה ומברישים אותם בתערובת העשויה מהשמן, לימון ועשבי התיבול, מוסיפים מלח ופלפל ואופים בתנור על חום 200 מעלות למשך 35 דקות
5 מגישים עם צלעות הטלה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות