סביצ'ה מדג ים עם אגסי אנג'ו ואבוקדו
מתכון לסביצ'ה פרואנית מדג ים עם אגסי אנג'ו ואבוקדו של איש האגסים יובל בר נר
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/01/05162348/vlcsnap-2023-01-05-16h23m26s330.jpg)
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 אגס אנג'ו ירוק
120 גרם דג ים לבן (מוסר, לוקוס, אנטיאס)
בצל סגול קטן
1 פלפל אדום מתוק
1 פלפל ירוק חריף
1 גבעול סלרי אמריקאי
1 לימון גדול
1/2 אבוקדו
מלח
נאצ'וס להגשה
אופן הכנה
1 חותכים את הדג, הפלפל האדום והאגס לקוביות קטנות יחסית ומניחים קערה קטנה.
2 מגרדים חצי מקליפת הלימון וסוחטים את המיץ שלו ומוסיפים את שניהם לקערה.
3 מוסיפים גם בצל סגול פרוס דק, גבעול סלרי פרוס ופלפל חריף קצוץ (לפי הטעם).
4 מתבלים במלח בנדיבות ומעבירים למקרר מכוסה לחצי שעה לערך.
5 אגסים אמריקאים, ירוקים, אדומים וחלודים נהדרים, עסיסיים ומתוקים כשהם בשלים והצוואר שלהם מתחיל להתרכך. חכו בסבלנות. כשהאגסים הבשילו, שימו אותם במקרר והם יישמרו לעוד שבוע לפחות.
6 לפני ההגשה חותכים חצי אבוקדו לקוביות . מגישים את הסביצ'ה עם חלק מהנוזלים בקערה ומעליו קוביות אבוקדו וכמה נאצ'וס.