סביצ'ה עם פילה דג פורל על אנדיב בקישוט של נענע ותותים
מתכון לסביצ'ה עם פילה דג פורל על אנדיב חגיגי, קל להכנה וכל-כך טעים! של הבלוגרית והמתכונאית בר פיירמן
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 פילה דג פורל לבן מפולט וחתוך לקוביות קטנות
חופן עלי נענע
חופן עלי כוסברה
גרידה מחצי לימון
מיץ מחצי לימון
2 כפות מיץ תפוזים
כפית שמן זית
קורט מלח
חצי בצל סגול קצוץ דק
כוס תותים קצוצים דק
חבילה של עלי אנדיב מופרדים ושטופים
אופן הכנה
1 בקערת קוצץ המזון קוצצים דק את עשבי התיבול.
2 לאחר מכן בקערה שמים את כל המרכיבים יחד עם עשבי התיבול ומערבבים היטב עד לאיחוד. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם האישי שלכם.
3 ממלאים את עלי האנדיב בתערובת הסביצ'ה ומגישים
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/03/27165131/1000%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%94-768x1024.jpg)