סביצ'ה עם פילה דג פורל על אנדיב בקישוט של נענע ותותים

מתכון לסביצ'ה עם פילה דג פורל על אנדיב חגיגי, קל להכנה וכל-כך טעים! של הבלוגרית והמתכונאית בר פיירמן

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 פילה דג פורל לבן מפולט וחתוך לקוביות קטנות
חופן עלי נענע
חופן עלי כוסברה
גרידה מחצי לימון
מיץ מחצי לימון
2 כפות מיץ תפוזים
כפית שמן זית
קורט מלח
חצי בצל סגול קצוץ דק
כוס תותים קצוצים דק
חבילה של עלי אנדיב מופרדים ושטופים
אופן הכנה
1 בקערת קוצץ המזון קוצצים דק את עשבי התיבול.
2 לאחר מכן בקערה שמים את כל המרכיבים יחד עם עשבי התיבול ומערבבים היטב עד לאיחוד. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם האישי שלכם.
3 ממלאים את עלי האנדיב בתערובת הסביצ'ה ומגישים
סירות סביצ'ה חגיגיות. צילום: בר פיירמן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות