סברינה אישית של מיקי שמו
אחד הקינוחים הפופולאריים ביותר בעולם מקבל שידרוג ממיקי שמו והופך לקינוח כוסות עכשווי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מרכיבים ל 10 סברינות בכוסות זכוכית:
לבצק סברינה:
150 גרם קמח
1/2 כוס סוכר
50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
20 גרם שמרים יבשים
3 יחידות ביצים במידה L
לימון מגורד
קורט מלח
1 כוס מים (240 מ”ל)
1 כפית דבש
1 כפית תמצית וניל
לסירופ הסברינות:
700 מ”ל מים
340 גרם סוכר
15 גרם וניל
פלח לימון
לקצפת:
330 מ”ל שמנת מתוקה 38%
17 גרם סוכר
1 מקל וניל או 2 כפיות תמצית וניל
אופן הכנה
לבצק
1 מערבבים במעבד מזון את הקמח, שמרים, סוכר ולימון מגורד.
2 מכניסים את הביצים מערבבים במספר “פולסים” עד שנבלעים היטב בתערובת.
3 מכניסים את החמאה, המלח והדבש. מערבבים בפולסים.
4 מוסיפים את המים בהדרגה עד עיסה הומוגנית, התערובת המתקבלת הינה דביקה ונוחה לזילוף.
5 מעבירים את התערובת לקערה נקייה ומתפיחים כחצי שעה (מניילנים את הקערה).
6 מערבבים מעט את התערובת שתפחה עם מרית ומעבירים אותה לשק זילוף.
7 מזלפים את הסברינות לכוסות עד ל 2/3 גובה.
8 מתפיחים את התערובת כ- 1/2 שעה עד שהבצק מגיע לשיא גובה הכוסות.
9 מחממים את התנור ל 180 מעלות ואופים כ- 20 דקות עד שהבצק מקבל גוון זהוב ובוהק.
10 מצננים את הסברינות ומתחילים בהכנת הסירופ.
לסירופ הסברינות:
1 חוצים את מקלות הוניל ומגרדים את גרגרי הווניל.
2 מרתיחים בקלחת את המים, הסוכר, גרגרי הוניל ופלח הלימון. מורידים מהאש ומשאירים בטמפרטורת החדר.
3 מוזגים את הסירופ על הסברינות שבכוסות.
לקצפת:
1 מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר יחד עם הוניל הקצפה מלאה.
2 ממלאים את הכוסות עד כיסוי מלא.
לקישוט:
1 ממלאים מעט רום בפיפטות חד פעמיות לקינוחים ונועצים בסברינה.