סברינה אישית של מיקי שמו

אחד הקינוחים הפופולאריים ביותר בעולם מקבל שידרוג ממיקי שמו והופך לקינוח כוסות עכשווי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים ל 10 סברינות בכוסות זכוכית:
לבצק סברינה:
150 גרם קמח
1/2 כוס סוכר
50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
20 גרם שמרים יבשים
3 יחידות ביצים במידה L
לימון מגורד
קורט מלח
1 כוס מים (240 מ”ל)
1 כפית דבש
1 כפית תמצית וניל
לסירופ הסברינות:
700 מ”ל מים
340 גרם סוכר
15 גרם וניל
פלח לימון
לקצפת:
330 מ”ל שמנת מתוקה 38%
17 גרם סוכר
1 מקל וניל או 2 כפיות תמצית וניל
אופן הכנה
לבצק
1 מערבבים במעבד מזון את הקמח, שמרים, סוכר ולימון מגורד.
2 מכניסים את הביצים מערבבים במספר “פולסים” עד שנבלעים היטב בתערובת.
3 מכניסים את החמאה, המלח והדבש. מערבבים בפולסים.
4 מוסיפים את המים בהדרגה עד עיסה הומוגנית, התערובת המתקבלת הינה דביקה ונוחה לזילוף.
5 מעבירים את התערובת לקערה נקייה ומתפיחים כחצי שעה (מניילנים את הקערה).
6 מערבבים מעט את התערובת שתפחה עם מרית ומעבירים אותה לשק זילוף.
7 מזלפים את הסברינות לכוסות עד ל 2/3 גובה.
8 מתפיחים את התערובת כ- 1/2 שעה עד שהבצק מגיע לשיא גובה הכוסות.
9 מחממים את התנור ל 180 מעלות ואופים כ- 20 דקות עד שהבצק מקבל גוון זהוב ובוהק.
10 מצננים את הסברינות ומתחילים בהכנת הסירופ.
לסירופ הסברינות:
1 חוצים את מקלות הוניל ומגרדים את גרגרי הווניל.
2 מרתיחים בקלחת את המים, הסוכר, גרגרי הוניל ופלח הלימון. מורידים מהאש ומשאירים בטמפרטורת החדר.
3 מוזגים את הסירופ על הסברינות שבכוסות.
לקצפת:
1 מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר יחד עם הוניל הקצפה מלאה.
2 ממלאים את הכוסות עד כיסוי מלא.
לקישוט:
1 ממלאים מעט רום בפיפטות חד פעמיות לקינוחים ונועצים בסברינה.
סברינה אישית של מיקי שמו
סברינה אישית של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם