פטריות מוקפצות – מנת פתיחה מושלמת

פשוט וקל להכנה עם מלא טעמים: סלט פטריות חם עם בלסמי ושמן זית שכולם יאהבו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חבילת פטריות שמפיניון או פורטובלו (או שתיהן), חתוכות
3 וחצי כפות שמן זית
2 וחצי כפות חומץ בלסמי
מלח
פלפל שחור
צרור בצל ירוק קצוץ
צרור עלי בייבי
אופן הכנה
1 מחממים כף שמן זית במחבת על אש בינונית. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן מתרככות.
2 מוסיפים את שאר שמן הזית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל ומערבבים עד שהמרכיבים מתמזגים להם יחד
3 מכבים את האש ומניחים לפטריות לנוח עד שהן כבר לא לוהטות
4 מוסיפים בצל ירוק ומערבבים.
5 מניחים עלי בייבי בקערת הגשה ויוצקים מעל את הפטריות החמות.
6 מערבבים ואפשר להגיש

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות