סלט ירקות טרי עם סרדינים
מתכון לסלט ירקות, טרי ומרענן, עם תוספת סרדינים משומרים עשירים בחלבון
בשיתוף עם וילי פוד
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לסלט:
1 קופסאת סרדינים משומרים
2 חופנים מיקס ירוקים (בייבי, אורוגולה, חסה)
1 מלפפון
חופן עגבניות שרי
10 זיתים ירוקים
חצי בצל סגול
לרוטב:
3 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
כפית דבש
אופן הכנה
1 מקלפים את הבצל וחותכים לרצועות
2 חותכים את המלפפון לטבעות דקות ואת עגבניות השיר חוצים לשניים
3 שמים בקערה את הסרדינים, המיונז, הבצל הקצוץ והלימון ומערבבים
4 מערבבים בצנצנת או קערית את חומרי הרוטב היטב
5 חותכים את הסרדינים לגודל ביס
6 מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה, שופכים מעל את הרוטב ומערבבים כך שהרוטב יעטוף את כל המרכיבים
7 מגישים עם לחם קלוי