סמבוסק פיצה "אוזן המן" של ספיר אסייג

סמבוסק פיצה שהתחפש ל"אוזן המן" לכבוד חג הפורים. מתכון טעים וקל להכנה לגרסה מגניבה של אוזן המן. גרסא מלוחה וטעימה של הבלוגרית ספיר אסייג.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
קילו קמח מנופה
3 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
כף מלח
3 כוסות מים פושרים
למילוי:
רוטב פיצה
200 גבינה צהובה מגורדת
תוספות שאוהבים (זיתים, תירס, פיטריות ועוד..)
ביצה להברשה
שומשום לקישוט
אופן הכנה
1 מערבבים בקערת המיקסר את הקמח, שמרים יבשים וסוכר.
2 לאחר מכן מוסיפים את השמן וממשיכים לערבל במיקסר על מהירות נמוכה ומוסיפים את המלח.
3 לאחר מכן נעצור את המיקסר נוסיף את המים ויחד עם כף נערבב יחד רק בכדי לוודא שאין אף חלק שלא הגיעו אליו המים.
4 נחזיר את המיקסר לפעולה על מהירות בינונית למשך 7-8 דקות.
5 לאחר שהבצק תפח ניצור כדורים במשקל 115-120 גרם.
6 נפתח כל כדור לצורת עיגול שטוח. נמרח במרכז רוטב פיצה, נפזר גבינה בנדיבות ותוספות.
7 וניצור אוזן המן: ניקח את חלקו הימני העליון של העיגול ונקפל כלפי פנים.
8 מעליו נניח את חלקו השמאלי העליון.
9 כעת נוצר לנו שפיץ בחלקו העליון של העיגול ונותרנו עם חתיכת בצק נוספת בחלקו את התחתון, נרים את כל החלק התחתון כלפי מעלה ונסגור לצורת משולש.
10 נחזור על הפעולה גם עם שאר העיגולים.
11 נבריש בביצה ונפזר מעל שומשום ונשאיר לעוד התפחה של כ15-30 דקות, תלוי במזג האוויר.
12 לאחר התפחה שניה נאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, תוכנית תנור טורבו למשך 15 דקות או עד השחמה.

לבלוג של שני סנדרס לחצו כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות