אוזני המן מלוחים
מתכון לאוזני המן מלוחות, בצק עלים מוכן ובמילוי גבינות ובצל מקורמל
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
בצק עלים מופשר (רצוי על בסיס חמאה)
250 גר' ריקוטה
4 כפות פרמזן מגוררת
בצל חתוך לרצועות דקות
50 גרם חמאה
מלח פלפל
להברשה ביצה טרופה
שומשום, קצח
אופן הכנה
1 קוצצים לרצועות דקות את הבצל ומטגנים בחמאה עד לריכוך והשחמה
2 מחממים תנור ל180 מעלות
3 פורסים את הבצק וקורצים ממנו כ 10 עיגולים
4 מערבבים את כל חומרי המלית, כשהבצל מצטנן מוסיפים אותו למלית ומערבבים היטב
5 במרכז כל עיגול מניחים כפית גדושה של מלית
6 מהדקים את פינות עיגולי הבצק ליצירת צורה של אוזן המן
7 מורחים בביצה טרופה את הבצק ומפזרים מעט שומשום וקצח
8 מכניסים לתנור ל15-20 דקות