אוזני המן מלוחים

מתכון לאוזני המן מלוחות, בצק עלים מוכן ובמילוי גבינות ובצל מקורמל

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק עלים מופשר (רצוי על בסיס חמאה)
250 גר' ריקוטה
4 כפות פרמזן מגוררת
בצל חתוך לרצועות דקות
50 גרם חמאה
מלח פלפל
להברשה ביצה טרופה
שומשום, קצח
אופן הכנה
1 קוצצים לרצועות דקות את הבצל ומטגנים בחמאה עד לריכוך והשחמה
2 מחממים תנור ל180 מעלות
3 פורסים את הבצק וקורצים ממנו כ 10 עיגולים
4 מערבבים את כל חומרי המלית, כשהבצל מצטנן מוסיפים אותו למלית ומערבבים היטב
5 במרכז כל עיגול מניחים כפית גדושה של מלית
6 מהדקים את פינות עיגולי הבצק ליצירת צורה של אוזן המן
7 מורחים בביצה טרופה את הבצק ומפזרים מעט שומשום וקצח
8 מכניסים לתנור ל15-20 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות