פוקי בול ברוטב חמאת בוטנים
מתכון לפוקי בול – קערת עם ירקות וסלמון ברוטב חמאת בוטנים . מחפשים.ות מנות מפוצצות חלבון לגוון בתפריט היומי? זו המנה בשבילכן.ם
בשיתוף עם וילי פוד
זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
½ כוס אורז עגול
1 מלפפון
1 גזר
1 צנונית
½ כוס פולי אדממה
½ אבוקדו חתוך לריבועים
1 חבילת סלמון מעושן של וילי פוד
לרוטב:
2 כפות סויה
1 כף סילאן
1 כף גדושה חמאת בוטנים
1 כף שמן שומשום – לא חובה
אופן הכנה
1 מבשלים את האורז במים רותחים 14 דקות ומסננים.
2 חותכים את כל הירקות לפרוסות עגולות.
3 מניחים את האורז בתחתית הקערה, מעל מסדרים את כל הירקות ובמרכז את הסלמון (מסונן מהשמן).
4 מערבבים את כל מרכיבים הרוטב, מגישים על הפוקי בול ובתיאבון.