מתכון לסלמון כבוש בסלק של יהודה עמר

יהודה עמר מדגים איך הוא מכין גרבלקס ב- 5 דקות עבודה ויוצא לו הכי טעים שיש.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם סלמון נקי
2 סלקים גדולים
1 כוס מלח גס
1 כוס סוכר לבן
1 חופן זרעי כוסברה
1 חופן שמיר קצוץ
מעט גרידת תפוז ולימון
להגשה
לבנה
סומק
חלת בריוש
פרחים אכילים
שמיר
אופן הכנה
1 את הסלק שוטפים, קולפים ומגרדים בפומפיה ומכניסים לשקית רחבה ייעודית.
2 מוסיפים לשקית את המלח, הסוכר, זרעי כוסברה ,שמיר קצוץ גס וגרידת תפוז ולימון .
3 משקשקים את השקית כדי לערבב את כל המרכיבים.
4 מוסיפים את הדג למשרה, מוציאים את האוויר מהשקית ואוטמים היטב.
5 מכניסים את השקית למקרר ל- 2-3 שעות בהתאם לרמת הכבישה בה אתם מעוניינים.
6 מוציאים את הדג, שוטפים את הסלמון ופורסים לפרוסות דקות.
7 מגישים על חלת בריוש מטוגנת, מזלפים מעט לבנה, סומק, שמיר ופרחים אכילים.
מתכון לסלמון כבוש בסלק של יהודה עמר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות