פריטטה עם סלמון משומר קלה להכנה

מתכון לפריטטה עם סלמון משומר, הכי קלה להכנה, מנה עשירה בחלבון

בשיתוף עם וילי פוד

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חמאה או שמן זית לטיגון
6 ביצים
150 גרם סלמון משומר
חופן שמיר קצוץ
חופן עירית קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
50 גרם גבינת עיזים חתוכה לטבעות
אופן הכנה
1 מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח
2 בקערה נפרדת מערבבים שמן, חלב וביצה
3 מערבבים את שתי התערובות עד לאיחוד
4 לשים עד לקבלת בצק אחיד וחלק כ 2 דקות
5 משטחים לדיסקים, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 בקערה טורפים את הביצים והחלב
3 מוסיפים את הסלמון, השמיר, העירית ומערבבים לאיחוד
4 מתבלים במלח ופלפל
5 מחממים מחבת נון-סטיק על אש בינונית
6 מוסיפים כף חמאה או שמן זית
7 מנמיכים את האש לבינוני-נמוך ויוצקים את תערובת הביצים
8 מניחים מעל ארבע כדורי גבינת עיזים בגודל נאה
9 מבשלים 4 עד 5 דקות עד שהשוליים מתייצבים אך עדיין רופפים וביציתיים מלמעלה.
10 מכניסים לתנור ל4-5 דקות עד שהביצים מלמעלה מתייצבות
11 מוציאים מהתנור, מצננים, מעבירים מרית מסביב לפני שמחלצים מהמחבת ומגישים
12 מוציאים ומצננים 10-15 דקות לפני הגשה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות