סלמון עם קינואה של פנינה רוזנבלום עם אבי ביטון
אבי ביטון מארח את פנינה רוזנבלום שמדגימה איך לתקתק ארוחה בריאה וטעימה. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 פרוסות פילה סלמון
רוטב דג מוכן
כוס קינואה
2 כוסות מים
מלח
צנוברים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2 מניחים את הסלמון על גבי תבנית, מושחים ברוטב וצולים במשך 20 דקות.
3 בינתיים מבשלים קינואה עם מים ומלח לפי הוראות היצרן.
4 מסירים מהאש, מוסיפים צנוברים ומערבבים.
5 מגישים את הדג לצד הקינואה.
