סלט מארקטו עם דג מפורק של אביב משה

סלט ירוקים עם רוטב ויניגרט סומק ודג מפורק מתוך התכנית של אביב משה עושה שבת

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לסלט:
10 עגבניות שרי תמר חתוכות
3 פלפל ירוק חריף חתוך
1 בצל שאלוט פרוס
2-3 עלי סלרי
חופן פטרוזיליה
1 פילה של לימון (מלימון אחד)
2-3 בצלים ירוקים חתוך למקטעים
1 חסה אייסברג חתוכה גס
וינגרט סומק לסלט:
1 בצל שאלוט
מיץ לימון
שמן זית
מלח
סומק
לדג:
2 יח' פילה דג לבן ללא עור ועצמות (כל דג שאוהבים)
1 כף עמבה
שמן זית
לפיתה קרקר:
2 פיתות
שןמ לטיגון
אופן הכנה
מתחילים עם ויניגרט סומק:
1 מניחים את כל המרכיבים לבלנדר מוט וטוחנים
מכינים את הדג:
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 מורחים את הדג בעמבה, בוזקים מעט שמן זית.
3 מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור לכ-7 דק'.
גרניש פיתות:
1 חותכים את הפיתות לקוביות קטנות ומטגנים בסיר עם שמן עמוק
מרכיבים את המנה:
1 מערבבים את חומרי הסלט, מערבבים את חומרי הרוטב ומתבלים את הסלט.
2 מסדרים את הסלט במרכז צלחת הגשה ומעל מניחים קרעים של דג ופיתה מטוגנת.
סלט דגים
צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות