השניצל המושלם של רובי מייסלוס
יש לכל אחד את הסודות שלו לשניצל המושלם. קבלו את הסודות והטיפים של רובי מייסלוס לשניצל שהוא הכי אוהב להכין
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 ק״ג חזה עוף פרוס דק
1/2 ק״ג קמח (לא משנה איזה)
1 שקית פירורי לחם
8 ביצים
50 מ״ל חרדל
1 כף מלח
1 כף פלפל
1 כף אבקת שום
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מערבבים את הביצים עם החרדל בקערה עמוקה
2 מערבבים את הקמח, פירורי הלחם, מלח, שום, פלפל בקערה עמוקה נוספת
3 מחממים שמן לטמפרטורה של 170-190 מעלות (שיתחיל טיפה עשן, מעבר לזה השמן יישרף).
4 טובלים כל חתיכת חזה עוף בתערובת הקמח, אחרי זה טובלים בתערובת הביצה, ולבסוף שוב פעם טובלים בקמח
5 מטגנים כל צד 2-3 דקות
6 מגישים עם לימון ומטבלים, ותוספות חמות או קרות.