הקבב המפורסם של ראובן מייסלוס

מתכון לקבב של רובי, אחד המתכונים היותר מבוקשים של ראובן מייסלוס, שופט גרילסטאר ומאסטר בבשר

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק״ג צוואר מפורק
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
בצל שלם גדול
1/2 ראש שום קלוף
תפוחי אדמה
1/2 כף מלח
1/2 כף פלפל
1/2 כף כמון
1/2 כף כורכום
1 כף פפריקה
1/2 כף קינמון
להגשה: צ'יפס, טחינה, ירקות
אופן הכנה
הכנת הסטייק:
1 טוחנים את הבשר במטחנת בשר
2 קוצצים את הבצל, פטרוזיליה, ושום
3 מערבבים את הירקות הקצוצים יחד עם הבשר הטחון והשומן הטחון.
4 מוסיפים את התבלינים מערבבים היטב ושמים במקרר לפחות לשעה להתחבר ולהתקרר.
5 מוציאים מהמקרר ומקבבים לגודל הרצוי.
6 מחזירים למקרר לשעה נוספת לפחות שבשר יתגבש.
7 למי שרוצה לצלות ירקות על הגריל כמו עגבניות, פלפלים וחצילים, יש למרוח שמן זית, ולשרוף על אש גבוהה כ 20-30 דקות עד שהירקות מוכנים, לתת לנוח 10 דקות בצד שיתקרר קצת, ולקלף את הקליפה. ניתן לצלות את הקבב בגריל על אש בינונית גבוהה 4-5 דקות כל צד. אפשר גם במחבת אש בינונית גבוהה, או בתנור בחום 250 מעלות.
8 להגיש עם חומוס, טחינה, וירקות

הבירה שהכי תתאים לצד הקבב: קרלסברג לומה- ההדריות הכשותית של קרלסברג לומה תשתלב מצוין עם התיבול העשיר של הקבב, בעוד מרקם ה-UNFILTERED האופייני יעדן ויאזן את הביס.. *אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתיה מופרזת *בשיתוף עם IBBLS

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות