מלבי רימונים לראש השנה

מלבי קלאסי עם טוויסט מיוחד לראש השנה, אפשר להכין אותו גם בגרסת הפרווה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי/פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 ו-1/4 כוסות חלב (או סויה/חלב שקדים)
60 גרם (3 כפות) קורנפלור
100 גרם (1/2 כוס) שמנת מתוקה (או כוס נוזל קוקוס)
2 כפות דבש
1/2 כוס סוכר
לסירופ רימונים:
3/4 כוס רכז רימונים (איכותי)
3 כפות סוכר
3 כפות מים
לקישוט:
קוקוס קלוי
פיסטוקים קצוצים
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את הקורנפלור עם מעט חלב.
2 מרתיחים בסיר את החלב, השמנת, הסוכר והדבש.
3 לאחר רתיחה מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים עד להסמכה. מעבירים לכלי הגשה ומצננים לחלוטין.
4 בינתיים מכינים את סירופ הרימונים: מבשלים בסיר קטן רכז רימונים, סוכר ומים עד שהסוכר נמס. מקררים.
5 יוצקים את סירופ הרימונים על המלבי, מפזרים בנדיבות קוקוס ושברי פיסטוקים ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות