רולדות בייגלה ירושלמי במילוי פיצה של קרן אגם

בייגלה ירושלמי כזה עוד לא טעמתם… גורו האפייה במתכון מיוחד מדהים לרולדת בייגלה במילוי גבינה ורוטב פיצה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק
500 גר׳ (3.5 כוסות) קמח חלה (או קמח לבן רגיל)
כף שמרים יבשים
1/4 כוס (50 גר׳) סוכר לבן
3 כפות שמן זית
1.5 כוסות (360 מ״ל) מי ברז
3/4 כף מלח דק
למילוי
צנצנת רוטב פיצה מוכן
500 גר צהובה מגוררת
לציפוי
שמן זית ושומשום
אופן הכנה
בצק
1 לקערת המיקסר מנפים קמח, מוסיפים שמרים יבשים וסוכר ומערבבים היטב
2 מפעילים את המיקסר על מהירות איטית, מוסיפים שמן זית, ובאיטיות מתחילים להוסיף מים.
3 ייתכן שלא תצטרכו את על הכמות, תתחילו מחצי ותוסיפו לאט לאט במידת הצורך.
4 מוסיפים מלח, ולשים סהכ כ 8-10 דקות, עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
5 מעבירים את הבצק לקערה משומנת במעט שמן זית ומגלגלים אותו כך שיצופה שומן מכל צדדיו.
6 מכסים בניילון נצמד ובמגבת ומניחים להתפחה בטמפרטורת החדר כשעה וחצי.
מילוי וציפוי
1 מחלקים את הבצק ל2 רולדות ובעזרת מערוך מרדדים לצורה מלבנית ממלאים ברוטב פיצה את הרולדה לאורכה, סוגרים ומגלגלים.
2 טובלים את הרולדה במים ולאחר מכן טובלים בתערובת שומשום, ושולחים לאפייה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות