מרק עגבניות צלויות ופלפלים קלויים ב-10 דקות

מתכון למרק עגבניות ופלפלים קל להכנה ופשוט ממצרכים שבטוח כבר יש לכם בבית

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם עגבניות שרי, חצויות
2 פלפלים גדולים קצוצים
1 בצל אדום, קצוץ
2 שיני שום גדולות, שלמות
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
1 כפית תבלין עשבי תיבול איטלקי
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס טרי
1 כוס ציר מרק
חופן עלי בזיליקום קצוצים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-190 מעלות
2 מניחים את עגבניות השרי, הפלפלים המתוקים, הבצל האדום ושיני השום בתבנית צלייה גדולה.
3 מוסיפים את שמן הזית, חומץ בלסמי, עשבי תיבול מעורבבים, סוכר, מלח ופלפל ומערבבים לציפוי.
4 מסדרים את הירקות בשכבה אחת. צולים 35 דקות.
5 בינתיים מחממים את ציר הירקות על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. מסירים את הסיר מהאש, מערבבים פנימה את הבזיליקום הטרי ומכסים. מניחים בצד
6 מוסיפים את הירקות הקלויים לבלנדר. מסננים פנימה את הציר ספוג בזיליקום ומבשלים עד לקבלת תערובת חלקה. במידת הצורך, אפשר לדלל אותו על ידי הוספת מעט ציר, או להסמיך אותו על ידי בישול ללא כיסוי על אש בינונית למשך מספר דקות.
7 מתקנים תיבול לפי הטעם ומגישים עם לחם פריך – תהנו!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות